Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

49. Imádság mindenkiért - áldott állapotban lévőkért, szülés előtt állókért

2020. május 09. - Nagybörzsönyi Evangélikus

 people-2942966_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük, hogy részt vehetünk teremtő munkádban. Hálát adunk azért, hogy szerető társat adtál mellénk, és köszönjük, hogy gyermekek születnek ebben az időszakban is. Hálát adunk neked, hogy párokból édesanyák és édesapák, szülők lehetnek. Ma este imádkozunk mindazokért, akik áldott állapotban vannak, akik szülés előtt állnak, vagy nemrég született gyermekük: áldd meg őket és légy velük szereteteddel, hogy boldogan várják gyermekük/gyermekeik születését, és benned bízva neveljék őket a járvány időszakában is! Add tudtukra, hogy minden élet fontos számodra, és adj kitartó szívet, hogy mindenkor rád tudjanak tekinteni, akkor is, amikor bizonytalanok vagyunk mindannyian a jövővel kapcsolatban. Adj erőt a leendő édesanyáknak is, akik fájdalmak közepette új életet adnak a világnak, és add, hogy nehézségeik, fájdalmaik örömre forduljanak a te nagy ajándékod, a gyermekek által.

Úr Jézus Krisztus!

Te magadhoz engedted a gyermekeket is. Köszönjük, hogy mindannyiunkért vállaltad a fájdalmat, a szenvedést. Köszönjük, hogy mellettünk vagy az izgalom, a fájdalom és az öröm időszakában is. Áldunk téged szent keresztedért, amelyre mindig rátekinthetünk, amely azt üzeni, hogy te már a kereszten megváltottál minket. Add, hogy jelenléted, és az abból eredő öröm meggyökerezzen szívünkben. Így kérünk, légy az áldott állapotban lévő nőkkel és a leendő apukákkal, hogy meglássák a te szeretetedet és örökké dicsérjenek téged ezért! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3115671728

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása