Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

46. Imádság türelemért

2020. május 06. - Nagybörzsönyi Evangélikus

coronavirus-4937226_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük neked a mai napot is, köszönjük, hogy megtartottál bennünket. Az utóbbi pár nap igazán izgalommal teli volt, hiszen országunk valamennyi megyéjében enyhítettek a kijárási korlátozáshoz kapcsolódó intézkedéseken. Pest megye kivételével mindenhol újraindult lassan az élet. Sok helyen újra kinyitottak üzletek, elindultak edzések. Sok turista indult útra, hogy meglátogassa a vidéki falvakat, városokat. Ettől függetlenül türelemmel kell lennünk, és nemcsak a Pest megyében lakóknak: Urunk! Adj nekünk kitartást és bölcs belátást, hogy továbbra is a megfelelő óvintézkedések mellett hagyjuk el otthonunkat, és ha lehet, az idősebbek továbbra is maradjanak otthon. Add, hogy mindenki úgy tudja folytatni munkáját, hogy minél kevesebb esélye legyen a vírus megszerzésére vagy továbbadására! Atyánk! Tudjuk, hogy sokak elvesztették a munkájukat ezidő alatt! Adj nekik sikeres újrakezdést, hogy gondoskodni tudjanak magukról és szeretteikről!

Úr Jézus Krisztus!

Te hűséggel és türelmesen viselted mindazt a terhet, amit magadra vettél értünk! Kérünk, légy mellettünk és segíts a mindennapokban, hogy továbbra is egymás szolgálatára, segítségére legyünk! Küldd el Szentlelkedet, hogy a te akaratod munkálja hitünket és cselekedeteinket! Vezess úgy, hogy sohase feledkezzünk el embertársainkról, hogy tekintettel legyünk rájuk, és lehetőleg ők is tekintettel legyenek ránk! Ne engedd, hogy elfeledkezzünk váltságodról és szeretetedről, amellyel ma is éltetsz bennünket! Köszönjük, hogy általad új életben járhatunk! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3015665302

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása