Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

36. Imádság mindenkiért - hétköznapi hősökért: bolti eladókért

2020. április 22. - Nagybörzsönyi Evangélikus

 grocery-store-2619380_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálával fordulunk feléd, amikor arra gondolunk, hogy a járvány idején is lehetőségünk nyílik élelmiszert, gyógyszereket, számunkra elengedhetetlen dolgokat, fontos eszközöket vásárolni. Köszönjük, hogy gondoskodsz rólunk ilyen módon is! Köszönetet mondunk mindazokért, akik jelen helyzetben is dolgoznak az élelmiszerboltokban, a patikákban és más üzletekben, hogy beszerezhessük a veszélyhelyzetben is szükséges dolgokat. Áldunk téged, hogy embereket adsz mellénk, akik segítenek a bevásárlásban, segítenek a kiszállításban. Ma este a bolti eladókért imádkozunk: Urunk! Áldd meg őket munkakedvvel és adj nekik kitartást és erőt, hogy el tudják végezni munkájukat és érezzék, hogy a vásárlók értékelik hozzáállásukat! Bocsásd meg nekik és nekünk is, ha sokszor türelmetlenek voltunk, és adj türelmes szívet! Tudjuk, hogy ők is szívesebben maradnának otthon és lennének biztonságban, mégis vállalják, hogy másoknak munkájuk által segítenek. Urunk! Te látod az emberi szükséget. Te táplálsz minket éltető igéddel is. Adj nekünk lehetőséget a hétköznapi szükségletek biztosítására, és légy velünk kegyelmeddel, hogy egymás segítségére legyünk ebben a nehéz időszakban!

Úr Jézus Krisztus!

Te ismered fájdalmunkat, vesztességünket, szeretetlenségünket. Te jól tudod, hogy mit érzünk és mire van szükségünk. Kérünk, légy mellettünk és erősíts minket vigasztaló jelenléteddel! Te, aki megváltottál a bűn hatalmából, vezess minket Szentlelkeddel akaratod szerint, hogy a tőled kapott szeretettel éljünk és szolgáljunk ebben a világban. Légy azokkal, akik nélkülöznek, akik megpróbálják félretett tartalékaikat jól beosztani. Légy azokkal is, akik szüntelenül dolgoznak, akár otthon, akár munkahelyükön, hogy fizetést kapjanak, hogy meg tudják vásárolni a legszükségesebbeket. Légy azokkal is, akik az emberekkel való találkozást vállalják munkájuk végzésekor, és segíts, hogy lehetőleg elkerüljék a betegségeket! Így kérünk, áldd meg a boltokban dolgozókat is, és mindekit, hiszen Te életedet adtad váltságul sokakért. Köszönjük Neked! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3615631320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása