Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

28. Imádság mindenkiért - falunkért

2020. április 14. - Nagybörzsönyi Evangélikus

83677536_2356386414462089_8923186065183866880_o.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy Nagybörzsönyben élhetünk. Köszönjük, hogy ilyen csodás világot teremtettél, amelyben gyönyörködhetünk. Falunkban számtalanszor rácsodálkozhatunk kezed munkáira. Add, hogy egymással való viszonyunkban is hasonlóképpen lássuk meg, érezzük meg kezed nyomát. Add, hogy szereteted láthatóvá legyen bennünk, a faló lakóiban, a falu közösségében is. Óvj minket, hogy a veszélyhelyzetben ne látogassák a falunkat, de örömmel térjenek majd vissza hozzánk régiek és újak a veszélyhelyzet feloldása után.

Úr Jézus Krisztus!

Köszönjük, hogy Te feltámadtál és örök életet adsz a Benned bízónak. Köszönjük, hogy Nevedért összegyűlhetünk nagybörzsönyi gyülekezetekben. Jelenlétedben bízunk akkor is, amikor a hagyományos módon most nem lehetünk együtt a gyülekezet és a falu közösségében, de nap, mint nap imádságban szólítunk meg Téged. Áldunk Téged szeretetedért és értünk tett áldozatodért. Add, hogy a falu közössége megélje ezt a szeretetet és így forduljunk egymás felé. Segíts bennünket, hogy akkor is Hozzád forduljunk, amikor nehézségeink támadnak. Légy velünk Szentlelkeddel, hogy falunk, közösségünk és gyülekezeteink a Te félelmedben növekedjenek most és mindenkor. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr6815612570

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása