Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

24. Imádság mindenkiért - a lelkipásztorokért

2020. április 09. - Nagybörzsönyi Evangélikus

pastor-4569978_1280.png

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük Neked, hogy Te velünk vagy akkor is, amikor Nagycsütörtök napján nem vehetünk úrvacsorát. Hálát adunk Neked, hogy Te vágyat ébresztesz bennünk tested és véred iránt, a Veled való találkozásra. Add, hogy imádkozzunk a Te jelenlétedért és így köszönjük meg a lelkipásztorok munkáját, akik igyekeznek elérni bennünket az internet adta lehetőségekkel, illetve a hagyományos módon történő, postai eszközökkel. Urunk! Mindannyiunk számára nehéz ez az időszak! A lelkipásztorok is igyekeznek elérni mindenkit, de sok esetben fel kell venniük a fonalat a digitális világ adta lehetőségekkel, hogy azokat jól felhasználhassák az igehirdetés érdekében.

Atyánk! A lelkipásztorok között is vannak házasok, kis - és nagycsaládosok, akiket ugyanúgy érintenek a változások. Add, hogy feladataik mellett együtt tudjanak lenni a családjukkal, hogy távol élő rokonaikkal is tudják tartani a kapcsolatot. Segíts, hogy ne feledkezzünk el Rólad, adj kitartó és hűséges pásztorokat, hogy továbbra se maradjunk éltető igéd nélkül!

Úr Jézus Krisztus!

Köszönjük, hogy megnyitottad előttünk az élet útját. Kérünk, légy velünk, gyülekezeteddel, hogy az igazi alapon, azaz Rajtad épüljön egyházunk! Vezess minket Szentlelkeddel, hogy szent kereszted mindig emlékeztessen szeretetedre és a Veled való kapcsolatunkra, amelyet Te munkálsz bennünk! Kérünk, légy ezután is Velünk, akkor is, amikor egymásért aggódunk, amikor egy-egy telefonbeszélgetésnek örülünk, és amikor azon fáradozunk, hogy a Te akaratod szerint éljünk és cselekedjünk a világban, ebben a különös helyzetben is. Köszönjük Neked! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr815600838

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása