Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

23. Imádság mindenkiért - egyedül élőkért

2020. április 08. - Nagybörzsönyi Evangélikus


cross-2488005_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy meghallgatod imádságunkat és gondoskodsz rólunk napról-napra. Így köszönjük meg, hogy azokról is gondoskodsz, akik egyedül élnek. Imádkozunk értük, hogy legyen meg a mindennapi kenyerük és legyen, aki segítsen nekik a mindennapi ügyeikben, bevásárlásaikban. Add, hogy az egyedül élők is befogadják igédet és segíts, hogy a Te üzeneted eljusson hozzájuk is. Hálát adunk mindazokért, akik telefonálnak, írnak nekik, hogy ne érezzék magukat egyedül.

Úr Jézus Krisztus!

Voltak körülötted, akiknek csak egyedül Te maradtál. Add, hogy észrevegyük, Rád mindenkinek szüksége van. Légy velünk, amikor azokra gondolunk, akik egyedül élnek, akik nehezen tudják megszervezni életüket a veszélyhelyzet alatt. Erősítsd és vigasztald őket jelenléteddel. Küldj embereket melléjük, akik segíteni tudnak nekik, és akik rólad tesznek tanúságot, akár hagyományos, írásos formában, akár elektronikusan az interneten. Te mindannyiunkért életedet adtad, és Te mindenkinek esélyt adtál egy új életre. Kérünk, légy velünk, küldd el Szentlelkedet, hogy meglássuk kegyelmedet és felénk nyújott kezedet. Hála Neked mindezért! Ámen.

Gyülekezetünk egyik hittanosa így imádkozik:

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked családunkért és rokonainkért. Segíts, hogy ebben az ismeretlen helyzetben erőnk legyen a jóra, és a pozitív dolgokra koncentrálni. Kérlek, óvd meg azokat, akik most is értünk dolgoznak. Hisszük, hogy a Te segítségeddel ezt a szörnyű betegséget is mihamarabb átvészeljük. Imádkozunk családunkért és az egész emberiségért, hogy újra együtt lehessünk. Ámen. - H. B.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3815599114

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása