Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

21. Imádság mindenkiért - kreativitásért és leleményességért

2020. április 06. - Nagybörzsönyi Evangélikus

love-699480_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy a járvány időszakában is vannak ötleteink, amelyekkel el tudjuk foglalni magunkat, vannak eszközeink, amelyeket fel tudunk használni az online munkavégzés során. Kérünk, adj nekünk kellő kreativitást és leleményességet, hogy ne azon gondolkodjunk, hogy mit nem tudunk csinálni, hanem olyan dolgok jussanak eszünkbe, amelyeket most meg tudunk valósítani és örömmel töltenek el bennünket. Urunk! Köszönjük Neked, hogy sok családnak van kertje, amelyet művelhet, sok családnak van füves területe, ahol játszhat a gyermekekkel, ahová ki tudnak menni pihenni. Köszönjük, hogy el tudunk még menni egészségügyi sétát tenni. Add, hogy sohase kelljen ezekről lemondanunk. Segíts, hogy feltaláljuk magunkat és esetleg több időt töltsünk igéd olvasásával, ismeretterjesztő dokumentumok tanulmányozásával is.

Úr Jézus Krisztus!

Nagyhéten semmiképp sem feledkezhetünk el keresztedről, ahogyan egész életünk középpontjában a Te keresztednek kellene lennie. Te hűséges voltál Atyádhoz mindvégig és annyira szerettél bennünket, hogy életed árán váltságot szereztél nekünk. Add, hogy ez az időszak lehetőséget adjon a Te szavaidnak, a Te hívásodnak a jobb megismerésére, az igében való elmélyülésre. Légy velünk, amikor a négy fal közt gondolkodunk, amikor Bibliánkat olvassuk, vagy éppen másokkal együtt imádkozunk a virtuális térben. Áldunk Téged Krisztusunk! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr9515595156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása