Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

18. Imádság mindenkiért - hazatérő magyarokért

2020. április 03. - Nagybörzsönyi Evangélikus

greece-1660546_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük Neked, hogy gondoskodsz tieidről. Hálás szívvel fordulunk Feléd, hogy az időközben külföldön ragadt magyarokat lehetőségünk nyílt hazahozni. Kérünk, add, hogy mindenki épségben hazatérhessen, és felelősségteljesen otthon maradjon. Lehet, hogy valakinek éppen a nyaralását, nászútját kellett félbeszakítani, vagy munkája miatt tartózkodik külföldön. Segítsd őket, hogy a visszatérés után legyen elég segítségük és idejük, hogy a legfontosabb élelmiszerekhez, higiéniai eszközökhöz hozzájussanak.

Úr Jézus Krisztus!

Te megkeresed az elveszett bárányokat! Segíts, hogy mi is ugyanígy tegyünk honfitársainkkal: add, hogy hazatérhessenek és betegség nélkül átvészelhessék ezt az időszakot. Adj nekik kellő bölcsességet, hogy betartsák a közösségi szabályokat, és tekintettel legyenek azokra, akik eddig is itthon voltak. Adj megértő és figyelmes szívet, hogy legyenek körülöttük olyan emberek, családtagok, barátok, akik meg tudják szervezni a mindennapi élethez szükséges dolgok megvételét, eljuttatását hozzájuk. Krisztusunk! Te, aki mindnyájunkért életedet adtad, értesd meg velünk, hogy számodra minden ember ugyanolyan fontos! Add, hogy erről ne feledkezzünk el, és támogassuk egymást, Tőled kapott szeretettel és kitartással. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr9515586370

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása