Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

17. Imádság mindenkiért - szerető családért

2020. április 02. - Nagybörzsönyi Evangélikus

hands-2847508_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Imádkozunk Hozzád az egész emberiségért, fiatalokért és idősekért, az egész világért, országunkért és településünkért. Hálát adunk Neked, hogy szerető közösségben élhetünk. Köszönjük a körülöttünk élőket, és különösképpen köszönjük családunkat. Add, hogy mindig legyenek mellettünk olyan emberek, akiket közel tudhatunk magunkhoz, akik közel állnak hozzánk, akik vér szerint vagy más okokból, de családtagnak számítanak. Imádkozunk a családokért, hogy megmaradjanak szeretetben és hűségben, kitartásban és a Veled való kapcsolatban. Légy, Urunk, Te is velünk, a mi közelségünkben, hiszen a Veled való kapcsolatra, a Tőled kapott szeretetre vágyunk leginkább, hiszen abból táplálkozunk.

Úr Jézus Krisztus!

Te, aki a kereszten az emberek bűneit elhordoztad és az Úr bocsánatát kérted, bocsáss meg nekünk is, ha szeretetlenek voltunk egymással. Segíts, hogy szeretettel forduljunk egymás felé. Köszönjük, hogy Te emlékeztetsz bennünket arra, hogy mindannyian fontosak vagyunk Neked. Éreztesd velünk, hogy számunkra Te vagy a legfontosabb, hiszen Te vagy az örök élet forrása. Ámen.

Gyülekezetünk egyik hittanosa így imádkozik:

Drága Istenem! Hálás vagyok, hogy élek, hogy egészséges vagyok és van hol laknom. Köszönöm, hogy szerető családban élhetek. Kérlek, hogy tarts meg minket egészségben. Kérlek, hogy segítsd a többi embert is, hogy megküzdjenek a gondjaikkal. Köszönöm. Ámen. - S.T.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr215580260

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása