Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

15. Imádság mindenkiért - kommunikációs eszközökért

2020. március 31. - Nagybörzsönyi Evangélikus

wooden-cross-3262919_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálatelt szívvel szólítunk meg a mai estén is. Köszönjük Neked azokat az eszközöket, amelyeken keresztül tarthatjuk egymással a kapcsolatot. Köszönjük, hogy egyre több helyre jutnak el ezek az eszközök a világban. Kérünk, add, hogy mindezekkel jól bánjunk és arra használjuk, amire valók: kapcsolattartásra, közösség megerősítésére, fontos üzenetek eljuttatására. Így köszönjük meg azt is, hogy ezeknek az eszközöknek a segítségével kialakíthattuk a digitális oktatási felületet és így a diákok tudnak tanulni otthonukban. Adj nekünk megértő szívet, hogy türelemmel legyünk egymás iránt, amikor szülők, tanárok, diákok és nagyszülők ezeknek az eszközöknek a megismerésével, használatával foglalkoznak. Emellett engedd, hogy bölcsen használjuk a régi, jól bevált módszereket is a kapcsolattartásra. Imádkozunk azért is, hogy ezeken a platformokon átadhassuk/elérhessük igédet. Tudjuk, hogy Téged nem lehet emberi keretek közé szorítani. Kérünk, szólíts meg bennünket igéddel interneten, rádión, televízión keresztül. Köszönjük a lehetőséget, hogy egyre több digitális felületen nyílt lehetőségünk az evangéliumot hirdetni.

Úr Jézus Krisztus!

Te közösséget vállaltál azokkal is, akik bűnösnek számítottak. Te segítettél az Istennel való kapcsolatot helyreállítani. A sok digitális eszköz mellett van olyan hullámhossz, amelyet nem tudunk befolyásolni: ez pedig az út az Atyához, az Istennel való kapcsolatunk. Add, hogy rá tudjunk hangolódni általad. Erősíts meg minket, hogy észrevegyük felénk nyúló kezed. Te, aki mindannyiunkért életedet áldoztad, szólíts meg bennünket minden eszközön keresztül, hiszen egyedül Te vagy oltalmunk, Te vagy erősségünk. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr9915577660

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása