Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

14. Imádság mindenkiért - kutatóorvosokért

2020. március 30. - Nagybörzsönyi Evangélikus

good-friday-3243347_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy az orvostudomány és a gyógyszeripar is fejlődik. Köszönjük Neked az egészségügyben dolgozókat és azokat a kutatóorvosokat, akik a járvány leküzdésén fáradoznak. Tudjuk, hogy Te adsz számunkra embereket és lehetőséget, hogy azzal éljünk, és lehetőleg jól éljünk. Kérünk, adj erőt mindazoknak, akik sokszor éjt nappallá téve dolgoznak az emberiség ügyéért. Adj nekünk türelmet, erőt és egészséget, hogy átvészeljük ezt a nehéz időszakot, amíg a gyógymódot meg nem találják. Add, hogy összefogással sikerüljön lassítani a vírust és segíts, hogy a kutatóorvosok megtalálják a megfelelő gyógymódot. Áldd meg őket, hogy legyen idejük és erejük elvégezni ezt a szolgálatot, és segítsd őket, hogy mindenkor higgyenek Benned, és erőt merítsenek szeretetedből.

Úr Jézus Krisztus!

Te mindvégig hűséges voltál Atyádhoz, és nem kértél segítséget, hanem önként vállaltad a kereszthalált, hogy az emberiségnek élete lehessen. A Te váltságod és áldozatod a mi életünk alapja. Köszönjük Neked ezt az áldozatot. Kérünk, kísérj bennünket, amikor mi is fájdalommal, nehézségekkel nézünk szembe. Légy velünk, amikor együtt imádkozunk a kutatóorvosok munkájáért, szolgálatáért, azokért az emberekért, akik javunkat akarják. Segíts, hogy életünk féltése mellett mindig rád tudjunk tekinteni, mint az örök élet, üdvösségünk szerzőjére. Te vagy az út az Atyához. Küldd el Szentlelkedet, hogy Neked éljünk és a Te akaratod szerint szolgáljunk a világban. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr2115568954

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása