Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

4. Imádság mindenkiért - pedagógusokért, diákokért

2020. március 20. - Nagybörzsönyi Evangélikus

prayer-1308663_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálával tartozunk Neked a mai napért is. Köszönjük, hogy ismét sikerült a digitális oktatásban részt venni, megszervezni. Bár nehéz a digitális út, hisszük, hogy kellő bölcsességgel el fogjuk érni a kívánt eredményeket.

Mennyei Atyánk! Reménység szerint a tanulóknak is sikerült elvégezniük a pedagógusok által kijelölt feladatokat Köszönjük Neked, Urunk, hogy még lehet tanulni, hogy vannak céljaink és feladataink. Köszönjük a technika vívmányait, amelyet használhatunk ilyen célokra is. Egyúttal hálánkat fejezzük ki a pedagógusokért, akik igyekeznek folyamatosan megújulni, hogy a tudásukat átadhassák a tanulóknak. Imádkozunk értük és a diákokért: őrizd őket és adj nekik bölcsességet, hogy feladataikat eredményesen el tudják végezni otthonaikban. Könyörgünk a szülőkért is: támogasd őket, hogy ebben az új helyzetben legyen türelmük és erejük segíteni a gyermekeiknek. Urunk! Mindannyian tudjuk, hogy mindenki számára új a jelenlegi helyzet. Nem könnyű az átállás. Kérünk, könnyíts meg mindazok számára, akik nem rendelkeznek a megfelelő ismeretekkel az informatika terén, és adj lehetőséget mindenkinek, hogy eszközhöz jusson és alkalmazni tudja a megtanultakat.

Úr Jézus Krisztus!

Dicsérünk Téged és reménységgel hívjuk segítségül Nevedet, amikor a pedagógusokra, diákokra gondolunk imádságunkban. Vezesd tekintetünket megváltó kereszted felé, hogy meglássuk szereteted titkát. Számodra mindenki fontos, a fiatalok és idősek is. Kérünk, adj kitartó türelmet azoknak, akik a mai napon is arra törekedtek, hogy élvezhetővé tegyék az átadandó tudást a gyermekek számára. Tudjuk, hogy munkájuk nemcsak az iskolában és a képernyő előtt zajlik: sok esetben hosszú időn keresztül az íróasztal mellett ülnek és készülnek óráikra, legyen szó hagyományos vagy digitális oktatásról. Hasonlóképpen imádkozunk a fiatalokért, gyermekekért, akiknek szükségük van pihenésre, de oktatásra, piacképes tudásra is: ruházd fel őket bölcsességgel és értelemmel, hogy sorrendet tudjanak állítani a napi teendők között és megtanulják helyesen felmérni a feladatokra és a pihenésre szánt időt.

Hálatelt szívvel köszönjük meg Neked, hogy Velünk vagy, és beléd vetjük ma este is bizalmunkat. Küldd el Szentlelkedet, hogy megfelelő figyelemmel kísérjük az új oktatás történéseit, és segítségükre legyünk tanároknak és tanulóknak egyaránt. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr9415539166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása