Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

3. Imádság mindenkiért - a természetért, bátorításért

2020. március 19. - Nagybörzsönyi Evangélikus

cross-671379_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk neked a mai napért, a kellemes időért és a napsütésért. Köszönjük Neked a csiripelő madarakat, a természet adta nyugalmat. Köszönjük azt is, hogy a természet nem érzékelteti számunkra a veszélyhelyzetet, sokkal inkább megújulni próbál az otthonmaradás időszakában. Add, hogy ezekben a napokban újra el tudjunk gondolkodni azon, hogy mennyi széppel és értékessel ajándékoztál meg bennünket. Tudjuk, hogy miközben ezeket a csodákat szemléljük, valakik éppen az életükért küzdenek, másokon segítenek, vagy éppen magányosnak érzik magukat. Kérünk, adj nekik is nyugalmat és erőt, hogy méltón tudják viselni a fájdalmakat és üdvösséged örömhíre megerősítést nyerjen ismét szívükben. Segíts, hogy a mi lelkünkben is felhangozzon éltető igéd és rád gondolva töltekezzünk az élet minden örömével, a kellemes emlékekkel, a múlt örömeivel, a jelen csodáival és a jövő reménységével.

Úr Jézus Krisztus!

Köszönjük értünk vállalt áldozatodat. Tudjuk, hogy sokszor elfeledkezünk mérhetetlen szeretetedről, de kérünk, figyelmeztess bennünket, hogy tőled kapott megváltásunkat ne feledjük el, és segíts, hogy szereteted, akár rajtunk keresztül is, felebarátaink számára megtapasztalható legyen. Áldunk Téged, Jézusunk, hogy türelemmel fordulsz felénk és hívogatsz bennünket magadhoz. Add, hogy a veszélyhelyzet csendjében odafigyeljünk hangodra és beléd vetett hitünkkel vigasztaljunk, erősítsünk, bátorítsunk másokat. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3115536354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása