Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

51. Imádság mindenkiért - óvodásokért

2020. május 11. - Nagybörzsönyi Evangélikus

playschool-151938_1280.png

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük szeretetedet! Áldunk téged, hogy van Börzsönyben óvodánk, hogy van dadus, vannak óvónők, konyhai dolgozók és takarítók, akik felkészülnek a gyermekek foglalkoztatására, a velük való együttlére. Ma este imádkozunk nemcsak a nagybörzsönyi, hanem minden óvodásért, akik most nem találkozhatnak az óvodában. Imádkozunk azokért is, akiknek valamilyen okból kifolyólag felügyeletet kellett kérniük óvodás korú gyermekeiknek, és imádkozunk azokért is, akik ügyelnek az óvodákban.

Urunk! Kérünk, téged, légy a kisgyermekek mellett, akik jelenleg nem mehetnek óvodába, vagy csak kisebb csoportokban! Tudjuk, hogy igénylik a többiek társaságát. Adj nekik gyermeki türelmet és kitartást! Segíts nekik megérteni, hogy vannak szabályok, amiket be kell tartani, és ez most kifejezetten egy ilyen időszak! Add, hogy a gyermekek továbbra vágyódjanak a közösség után, hogy később az egymással való találkozás öröme határozza meg életüket! Köszönjük a szülőket, az óvodában dolgozókat, akik felelősségel nevelik és segítik a gyermekeket! Kérünk, vigyázz a gyermekekre, vigyázz az óvodásokra! Hálát adunk azokért az emberekért, akiket melléjük adsz, hogy megtanulják, ami a mindennapokban fontos, hogy megtanulják egymást szeretni és segíteni. Add, hogy felnőve is azon az úton járjanak, ami nemcsak számukra, de számodra is kedves, amely nem más, mint a szeretet útja!

Úr Jézus Krisztus!

Téged csecsemők és gyermekek szája is dicsér! Áldunk téged mindeneket meghaladó szeretetedért és jelenlétedért életünkben! Hálát adunk keresztedért, amellyel új életben járhatunk! Kérünk, vezess minket továbbra is azon az úton, ami számunkra a legkiválóbb út, ami az Atyához vezet! Így kérünk ma este, légy az óvodáskorú gyermekekkel, légy azokkal, akiket te nem eltaszítottál, hanem magadhoz ölelted őket! Kérünk, téged: ölelj bennünket is magadhoz, hogy gyermeki hittel ragaszkodjunk tehozzád, és küldd el Szentlelkedet, hogy akaratod szerint szolgáljunk a világban, teérted, teáltalad és tebenned! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr4015681540

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása