Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

31. Imádság mindenkiért - hétköznapi hősökért: maszkvarrókért

2020. április 17. - Nagybörzsönyi Evangélikus

corona-4970836_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálatelt szívvel szólítunk meg imádságunkban: köszönetet mondunk azokért az emberekért, akik felismerve a nehéz helyzetet maszkgyártásba kezdtek. Ma este őértük imádkozunk: kérünk, adj nekik kellő kitartást, türelmet és erőt, hogy ne fáradjanak el a munkában, és mindenkihez eljusson a megfelelő védőmaszk, amelyet készítenek. Köszönjük, hogy egyúttal a maszkgyártással új lehetőséget adsz azoknak, akik a korábbi tevékenységüket fel kellett, hogy függesszék, de a varrásal most önkéntes szolgálatot teljesíthetnek. Áldunk téged az önkéntesekért, a hétköznapi hősökért, a kitartó maszkvarrókért, akik szeretnének ebben a zűrzavaros időszakban segíteni másokat.

Úr Jézus Krisztus!

Kérünk, hogy kereszted fénye világítsa meg életünket! Áldunk téged, hogy megváltottál minket és megszólítasz. Segíts, hogy kegyelemből, hittel fel tudjuk ismerni, el tudjuk fogadni a te hívásodat! Légy velünk, légy azokkal akik úgy döntöttek, hogy segíteni próbálnak másokon saját eszközeikkel! Légy a maszkvarrókkal és azokkal, akik nekik segítenek eljuttatni az elkészült védőeszközöket! Köszönjük, hogy vannak olyanok közöttünk, akik foglalkoznak a számukra ismeretlen emberekkel is ezáltal. Add, hogy minden cselekedetünkben meglássuk a te szeretetedet és ezzel a szeretettel tegyünk egymásért! Küldd el Szentlelkedet, hogy ne menjen kárba rajtunk megváltásod, hanem világosságként ragyogjunk a világban teáltalad! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr1315617126

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása