Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

30. Imádság mindenkiért - fuvarozókért

2020. április 16. - Nagybörzsönyi Evangélikus

cross-1623184_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk neked a mai napért is. Köszönjük gondoskodásodat és éltető igédet. Hallgass meg minket, amikor a fuvarozókért imádkozunk: köszönjük, hogy általuk is gondoskodsz az emberekről! Tudjuk, hogy ők is azok közé tartoznak, akiknek ilyenkor is dolgozni kell. Urunk! Adj nekik erőt és kitartást! Segítsd őket, hogy a megfelelő védőruházatokkal tudják végezni munkájukat és óvd meg őket a betegségektől! Tarts meg őket egészségben, és add, hogy mindig épségben hazatérjenek szeretteikhez! Add, hogy a lehetőségekhez képest kipihenten tudják végezni feladatukat és mindig legyen idejük a pihenésre is!

Úr Jézus Krisztus!

Te ott akarsz lenni életünkben. Nagy utat tettél meg, hogy közel kerülj az emberhez, hiszen emberré lettél és vállaltad értünk a kereszthalált is. Légy azokkal is, akik nagy utakat tesznek meg, hogy nekünk élelmünk, alapvető dolgaink meglegyenek. Kísérd őket útjukon és vezesd őket életük útján is, hogy észrevegyék szent keresztedet és életet adó szeretetedet! Légy mindazokkal, akik nem tudnak családjukkal hosszú időt eltölteni, légy a családtagok mellett és erősítsd őket, hogy ezekben az időkben is támogatni tudják egymást. Óvd meg a fuvarozókat, buszosokat, szállítmányozókat és mindenkit, hiszen Te mindannyiunkért odaadtad magad a kereszten. Köszönjük, hogy ma is és mindenkor velünk vagy! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr8615617128

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása