Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

22. Imádság mindenkiért - Szülőkért

2020. április 07. - Nagybörzsönyi Evangélikus

 jesus-3476251_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy vannak és voltak szüleink, nagyszüleink. Köszönjük, hogy ezidáig is gondoskodtál rólunk. Kérünk, továbbra is légy velünk, hogy a Te félelmedben növekedjünk, a Te szereteteddel segítsük egymást. Imádkozunk azokért a szülőkért, akik nap, mint nap gyermekeik otthoni tanulásában igyekeznek segítséget nyújtani. Különösen nehéz a feladat, hiszen nemcsak az oktatásban kell részt venniük a gyermekekkel együtt, hanem nélkülözniük kell a nagyszülők, barátok segítségét is. Tudjuk, hogy most erre van szükség, és imádkozunk, hogy legyen elegendő idő az otthonokban is feltöltődni, legyen idő a hatékony otthoni munkavégzésre, és legyen idő egymás társaságát valóban megélni. Imádkozuk Urunk, hogy éljük meg ezt az együttlétet örömmel, és a Te jelenléteddel. Téged nem kell nélkülöznünk. Köszönjük, hogy meglátogatsz minket és velünk vagy ezekben a napokban is.

Úr Jézus Krisztus!

Te életedet adtad mindnyájunkért a kereszten. A legnagyobb mélységben is az Atyához, a mennyei édesapához kiáltottál. Bár úgy tűnt, hogy magadra maradtál, nem voltál egyedül, és elvégeztetett az Atya terve Teáltalad. Fájdalommal teli áldozatot hoztál értünk. Áldozatodért kérünk: az előttünk álló húsvéti szünetben segíts elmélyülni szeretetedben! Segíts meglátni, hogy Te megváltottál minket, ott a kereszten! Add, hogy a Szentírás fényénél együtt tudjunk gondolni megváltó munkádra! Légy velünk és légy közöttünk, hogy a Te útmutatásod szerint éljünk! Küldd el Szentlelkedet, hogy teremjük a hit gyümölcseit! Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr1515597102

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása