Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

19. Imádság mindenkiért - veszélyeztetettekért

2020. április 04. - Nagybörzsönyi Evangélikus

cross-4433376_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálát adunk Neked, hogy a hírek szerint, a járványt sikerült lassítanunk. Kérünk, adj nekünk kitartást és bölcs belátást, hogy betartsuk az értünk hozott szabályokat. Kérünk, add, hogy gondoljunk a veszélyeztetettekre, és ők is gondoljanak önmagukra, hogy egészségben átvészeljék ezt a nehéz időszakot. Urunk! Óvd meg őket és bennünket is a betegségtől, add, hogy legyen kitől segítséget kérni, ha arra van szükségünk, figyelmeztess, ha olyat kívánunk tenni, ami nem szolgálja egészségünket! Vezess minket szereteteddel, hogy ne csak önmagunkra, hanem másokra is gondoljunk, hogy a veszélyeztetett korosztályra, és a krónikus betegségben szenvedőkre minél kevésbé legyen veszélyes a vírus.

Úr Jézus Krisztus!

Te azt mondtad, hogy aki megteszi a legkisebbel, az Veled cselekszi meg a jót. Számodra a betegek, idősek is ugyanolyan fontosak. Isten gyermekeiként szólítunk meg imádságunkban: légy velünk minden napon, és tarts meg minket, tartsd meg a veszélyeztetetteket, hogy minél kevesebben betegedjenek meg, és minél többen gyógyuljanak meg közülük is. Vezess minket Szentlelkeddel, hogy a Te utaidon járjunk. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr2915590282

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása