Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

10. Imádság mindenkiért - lakóhelyünkért

2020. március 26. - Nagybörzsönyi Evangélikus

pretty-woman-1509956_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Köszönjük Neked, hogy együtt imádkozhatunk a falu lakóival. Köszönünk minden barátot, ismerőst, rokont és ismeretleneket is, akikkel egy településen élhetünk. Add, hogy egyetértés legyen közöttünk ebben a számunkra még ismeretlen időszakban. Segíts, hogy türelemmel forduljunk egymás felé és betartsuk az előírt szabályokat, amelyeket azért hoztak meg, hogy el tudjuk kerülni a vírus további terjedését. Adj megértő szívet, hogy elfogadjuk, hogy mostanában nem tudunk programokat szervezni és azokon részt venni. Azt is furcsának találjuk, hogy távolságot kell tartanunk egymástól. Kérünk, adj figyelmet, hogy segíteni tudjunk másokon, hogy észre vegyük, ha valakinek valamire szüksége van. Áldd meg mindazokat, akik azon fáradoznak, hogy minden gyógyszer és élelmiszer eljusson az idősebb testvérekhez. Áldd meg a szülőket, akik otthon vannak gyermekeikkel és segíteni próbálnak a tanulásban.

Úr Jézus Krisztus!

Te vagy az élet Kenyere, te adsz örök táplálékot számunkra. Add, hogy sose feledkezzünk el erről a nagy ajándékról, és vezess bennünket a szolgáló szeretet útján. Add, hogy megértők legyünk másokkal, és küldd el Szentlelkedet, hogy méltón képviseljünk Téged gyülekezetünkben, településünkön a veszélyhelyzet idején is. Köszönjük gyógyító és vigasztaló jelenlétedet! Ámen.

Gyülekezetünk egyik hittanosa így imádkozik:

Drága Mennyei Anyánk! Hálát adunk neked, hogy az én családom és akik itt Nagybörzsönyben laknak emberek még nem kapták el a betegséget. Segíts, hogy megértsük, azzal, hogy otthon maradunk, lassítani tudjuk a járvány terjedését. Segíts, a szabályok betartásában mindenkinek. Kérlek adj a szülőknek türelmet, a családoknak és a nagyobb közösségeknek békét és erőt. Úr Jézus Krisztus! Kérlek, azoknak az embereknek mutass utat a gyógyuláshoz, akik a betegségben szenvednek. Adj bátorságot ápolóiknak, orvosaiknak! Én hiszem, hogy Te meg tudod őket gyógyítani. Ámen - J. S.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr3315560700

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása