Mert megbánhatatlanok az Isten ajándékai és az ő elhívása. (Róm 11,29)

Nagybörzsönyi Evangélikus

Nagybörzsönyi Evangélikus

1. Imádság mindenkiért

2020. március 17. - Nagybörzsönyi Evangélikus

bible-2167778_1920.jpg

Drága mennyei Atyánk!

Hálatelt szívvel szólítunk meg a nagybörzsönyi és az egész világ keresztyénségével együtt: adj erőt és békességet nekünk! Bocsásd meg, ha méltatlanok voltunk a tőled kapott szeretetre. Kérünk, indíts minket szolgáló szeretetre, és hallgasd meg imádságunkat, amikor vészhelyzet idején így imádkozunk Hozzád:

Mindenható, örök Isten! Hálát adunk Neked a teremtett világért, benne minden élőlényért, minden embertársunkért és a világban tapasztalt ajándékaidért. Köszönettel tartozunk Neked mindazokért, akik mellettünk vannak a nehéz időkben, mindazokért, akiktől az utóbbi időben fizikai távolságot kell tartanunk. Add, hogy lelki távolság ne alakuljon ki közöttünk, hanem megerősödjünk az egymás iránti szeretetben. Kérünk, hallgasd meg imádságunkat, amikor egymásért, az egészségügyben dolgozókért, rendőrökért és mindazokért imádkozunk, akik folyamatosan helytállnak a betegség elleni küzdelemben.

Úr Jézus Krisztus!

Adj értelmet, hogy megértsük, hogyan tudunk segíteni embertársainknak. Add, hogy észrevegyük a szükséget és imádságban hordozzuk az egész emberiséget. Te nem mondtál le a szenvedésekről, hanem elviselted azt értünk. Őrizz meg bennünket, hogy a Veled való kapcsolatunkban átéljük szabadításod örömét és a Beléd vetett reménységgel tekintsünk a jövőbe. Így adunk hálát mindannyiunkért tett áldozatodért, amellyel megváltottad a világot. Köszönjük, hogy kegyelmedből új életben járhatunk. Segíts, hogy a gondok között is meglássuk a Te keresztedet, és kérünk, add nekünk Szentlelked erejét, hogy kitartsunk a megpróbáltatásokban és benned bízva naponként szeretetben újjászülessünk. Ámen.

A bejegyzés trackback címe:

https://nagyborzsonyiev.blog.hu/api/trackback/id/tr6215531016

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása